FAQ

Veel gestelde vragen, met antwoorden! Klik op de vraag om het antwoord te tonen:

Wat krijg ik als ik klant wordt?

Een Business View pakket bestaat uit: een virtuele tour opgebouwd uit panorama foto's (het aantal is afhankelijk van het type pakket), en optioneel kunt u ook nog eens professionele 2d foto's (POI) bijbestellen. Dit alles wordt geplaatst in het Google systeem en getoond op Google Maps en Streetview, op uw persoonlijke Google+ pagina, diverse Apps, uw Facebook Timeline en u ontvangt embed codes voor plaatsing op uw eigen website. Daarnaast krijgt u een jaar ondersteuning bij al uw Google Maps Business View gerelateerde vragen!

Is Business View geschikt voor mijn bedrijf?

Heeft u een vaste locatie die uw klanten kunnen bezoeken? Dan is uw bedrijf geschikt en komt in aanmerking voor een Business View tour!

Welk Business View pakket is geschikt voor mij?

Dit is afhankelijk van uw wensen: wilt u slechts een impressie van uw bedrijf geven? Of is de locatie niet groter dan 150m2 ? Dan is een Basic of Plus pakket al geschikt. Maar heeft u een groot bedrijf en wilt u de gehele locatie virtueel in kaart brengen dan is het Extra pakket of Maatwerk geschikt. Als stelregel kunt u er vanuit gaan dat per 50m2 vloeroppervlakte ongeveer 5 panorama foto's nodig zijn. Houd er aub wel rekening mee dat wij vanuit Google verplicht zijn om altijd 3 panorama foto's buiten te maken (van de gevel en voor/na de entree).

Zijn er verborgen kosten?

Nee, er zijn geen verborgen kosten! De prijs is eenmalig, inclusief plaatsing op alle systemen, inclusief opstart- en reiskosten, inclusief een volledig jaar service en support, u krijgt de autuersrechten van alle foto's, en er zijn geen hosting kosten.

Wat moet ik zelf doen?

U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat uw locatie optimaal is gepresenteerd op het moment dat de fotograaf de fotoshoot gaat verzorgen, wij doen de rest! Vooraf informeren wij u over de werkwijze en waar u op moet letten.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

De fotoshoot tbv het Basic en Plus Pakket is meestal binnen een uur klaar. Grotere en maatwerk pakketten hebben een tijdsduur die afhankelijk is van de specifieke situatie. Als u contact opneemt kunnen we telefonisch een goede inschatting maken. Tevens is het niet altijd nodig dat u gedurende de volledige fotoshoot aanwezig bent. De fotograaf bespreekt voorafgaand aan de fotoshoot met u de werkwijze en kan vervolgens zelfstandig werken.

Werkt de tour ook op een tablet of smartphone?

Ja, de Business View foto’s zijn zichtbaar met alle moderne internet devices, dus niet alleen computers maar ook tablets (ipad, android) en smartphones (iphone, android).

Hoeveel panorama foto’s heb ik nodig?

Als stelregel kunt u er vanuit gaan dat per 50m2 vloeroppervlakte ongeveer 5 panorama foto's nodig zijn. Houd er aub wel rekening mee dat wij vanuit Google verplicht zijn om altijd 3 panorama foto's buiten te maken (van de gevel en voor/na de entree).

Is het een abonnement?

Nee, het bedrag is eenmalig! Bekijk onze Business View pakketten om te zien wat u allemaal krijgt.

Ik ben niet technisch is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem, wij verzorgen alles voor u! Tevens is elk Business View pakket inclusief een volledig jaar Service en Support: dat houdt in dat wij zowel bij de initiele opzet als eventuele wijzigingen in de tour/vermeldingen technische ondersteuning bieden.

Wat is de doorlooptijd?

In de meeste situaties is de levertijd binnen een week, van afspraak maken, fotoshoot op locatie, tot oplevering! Een en ander is afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw locatie. Maar ook als er spoed is of wensen voor een specifieke opleverdatum of fotoshoot dag dan zullen we dat zeker voor u regelen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom is Business View goed voor mijn bedrijf?

Daar kunnen we twee antwoorden op geven: 1. uw doelgroep zoekt m.b.v. verschillende apparaten (tablets, iPhone, smartphone en PC) en op verschillende manieren (Google zoekmachine, Google Maps, locatie gebonden via GPS, Facebook enzovoorts)....met een Business View tour bent u in 1 klap voor een zeer laag bedrag op alle manieren vindbaar! 2. uw concurrent heeft het ook, blijf niet achter! bekijk wie u al voorgingen.

Ik doe niet zo veel met internet…

Maar uw doelgroep wel! Het gebruik van internet neemt exponentieel toe door de komst van tablets en smartphones. Zorg er dan ook voor dat uw bedrijf professioneel op het internet staat en goed vindbaar is! Bekijk eens enkele bedrijven die u voorgingen.