Profile Fietsspecialist

In samenwerking met de centrale marketing afdeling van Profile Fietsspecialist is een speciaal pakket geformuleerd geschikt voor 90% van de franchisenemers. Dit pakket is via de marketing afdeling te bestellen, vervolgens regelt Virro samen met de ondernemer de planning en afhandeling. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij Profile Fietsspecialist Roel Peerenboom in Wageningen. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More

Alphabet Cars

Alphabet Cars wilde een mooie presentatie hebben zodat ze aan hun klanten kunnen laten zien welke diversiteit aan mobiliteitsoplossingen ze kunnen bieden. Doordat de locaties verspreid over heel Nederland liggen is het voor een potentiële klant niet handig om er even heen te gaan. Met de Google Streetview presentatie kunnen ze toch alvast een kijkje nemen. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij het filiaal in Amsterdam. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijs...
More

Vallei Auto Groep

De Vallei Auto Groep heeft veel verschillende dealerschappen en verhuurbedrijven. Echter binnen Google werd voornamelijk hun hoofdkantoor gevonden. Door het herinrichten van de Google Plus pagina's en ze allen te voorzien van een Streetview tour is nu alles geordend en wordt elke afzonderlijke onderneming op de juiste manier gevonden en gepresenteerd. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij Vallei Auto Groep Audi in Veenendaal. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de pr...
More

Intersko Comfortschoenen

Intersko Comfortschoenen heeft een hele specifieke doelgroep gericht op een ruime straal rondom elke winkel. Ze hebben voor Google Streetview gekozen om de toekomstige klanten online te overtuigen om naar hun toe te komen. Daarnaast is 1 van de winkels gelegen op een locatie waar geen winkelpubliek komt. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij het filiaal in Heerhugowaard. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie...
More

Verheul Huis & Hypotheek

Makelaarskantoor en hypotheekadviseur Verheul heeft voor zijn vier filialen gekozen voor een Google Streetview tour. Hierdoor zijn ze beter vindbaar in Google en wordt hun professionele uitstraling getoond in de diverse Google kanalen zoals Maps, het vindresultaat maar ook op hun Facebook pagina en eigen website. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij hun filiaal in Wieringerwerf. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informat...
More

Bultman Autoverhuur

Bultman, een autoverhuurder met 8 filialen heeft voor Google Streetview gekozen. Hierdoor kunnen hun potentiële klanten een impressie krijgen van de professionele uitstraling van de locaties en hun online vindbaarheid is hierdoor ook sterk verbeterd. Dit is binnen deze concurrerende branche erg belangrijk. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij het filiaal in Apeldoorn. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More

Jan Sikkes

Jan Sikkes stoffen en gordijnen heeft 9 fillialen in de Noordelijke helft van Nederland. Op basis van ons standaard Plus Pakket is een gestroomlijnde planning gemaakt zodat er een mooie prijs geoffreerd kon worden. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij het filiaal in Assen. De virtuele tour met panorama foto’s De 2D / POI foto’s Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More

Bril Service

Brilservice is een keten van 31 opticiëns bestaande uit deels eigen filialen en deels franchisenemers. Met de marketing afdeling is besproken hoe elke winkel gestyled moet zijn (e.g. geen tijdelijke acties) zodat elke winkel tijdloos op Google staat. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij het filiaal in Almere. De virtuele tour met panorama foto’s De 2D / POI foto’s Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More

Ranzijn Tuin & Dier

Ranzijn Tuin en Dier is een keten van 14 winkels met elk een tuincentrum en een dierenspeciaalzaak. De winkels variëren van 5.000m2 tot 10.000m2. Er is een maatwerk voorstel gemaakt waarbij alle winkels in kaart zijn gebracht met een virtuele tour bestaande uit 60 tot 140 panorama foto's. Hieronder ziet u de Google Business View tour van het filiaal in Amersfoort. De virtuele tour met panorama foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More

Bike Totaal

In samenwerking met de centrale marketing afdeling van Bike Totaal is een speciaal pakket geformuleerd geschikt voor 90% van de franchisenemers. Dit pakket is via de marketing afdeling te bestellen, vervolgens regelt Virro samen met de ondernemer de planning en afhandeling. Hieronder ziet u de Google Business View tour zoals gemaakt bij Bike Totaal Thoonen in Nijmegen. De virtuele tour met panorama foto’s   De 2D / POI foto’s   Wilt u ook een Google Streetview Tour? bekijk de prijslijst, of neem contact op voor meer informatie.
More